Referenties

Wij hebben veel particuliere tuinen in Noord-Holland aangelegd

particuliere-tuinaanleg
Om de privacy van onze klanten te bewaren plaatsen wij geen naam en adres van particuliere tuinen op onze website. Het is wél mogelijk om referenties te krijgen van onze particuliere klanten en tuinontwerpen, maar alleen op aanvraag. Dit verzoek wordt besproken met de eigenaar van de particuliere tuin en alleen na overleg en goedkeuring gegeven!

Neem contact met ons op voor referenties van particuliere tuinen

Bekijk onze projecten particuliere tuinen, bedrijfstuinen en tuinen (zorg)instellingen

Referenties bedrijven

Ontwerp en aanleg binnentuin van een woonwinkel

tuinontwerp-met-olijfbomen
Tuinontwerp, inclusief ontwerp voor de tuingebouwen. Bij deze inspiratievolle interieurwinkel hebben onze hoveniers een privétuin aangelegd die ook bij de winkel aansluit. In het ontwerp voor deze bedrijfstuin is ruimte gemaakt voor het etaleren van kunst. Naast het tuinontwerp hebben wij ook een ontwerp gemaakt voor een maatwerk overkapping met tuinhaard.
Referentie: Woonwinkel ’t Klooster Grootebroek. Contactpersoon: Hans van Diepen

Tuinontwerp zorginstelling: ‘Beleeftuin’ bij woonvoorziening

beleeftuin-voor-de-zintuigen
Wij hebben een 'Beleeftuin' ontworpen bij een zorginstelling voor kinderen met een verschillende handicap. Het ontwerp van deze thematuin is afgestemd op de specifieke doelgroep: Jonge mensen met een lichamelijke- en/of verstandelijke beperking. Een gevoelstuin, geurtuin en speeltuin waarbij het ‘prikkelen van de zintuigen’ een grote rol speelt en passend bij de monumentale zorgboerderij.
Referentie: Esdégé-Reigersdaal, locatie De Branderhoeve. Contactpersoon: Jacha Premselaar

Ontwerp en aanleg groene bedrijfstuin bij kantoorpand

parkeerplaatsen-tussen-beplanting
Dit tuinontwerp is een natuurlijk, maar toch functioneel bedrijfsterrein geworden, met parkeerplaatsen in een groene omgeving. Veel beplanting bij de parkeervakken maakt van het parkeerterrein een natuurlijke bedrijfstuin. De grote waterpartij naast het kantoorpand heeft hoofdzakelijk een natuurlijke walbeschoeiing. Het bedrijfsterrein is ondanks zijn grootte, ook redelijk onderhoudsvrij! In het tuinontwerp veel  wandelpaden tussen beplanting en gazons en ruimte voor ontspanning: Zitelementen (tuinbankjes) maken deze kantoortuin geschikt als lunch- en/of ontmoetingsplek voor het personeel. Deze sfeervolle bedrijfstuin bevordert de werksfeer en werkmentaliteit en heeft een positief effect op het functioneren van de werknemers!
Referentie: Univé Medemblik. Contactpersoon: dhr. R. Seggelink

Ontwerp en advies Kinderboerderij met dierenverblijven

ontwerp-hooischuur-hooiberg
Inrichting kinderboerderij met weides en speelveld voor kinderen. Wij hebben een bijdrage geleverd aan het groenconcept voor het gehele terrein. Zoals het ontwerpen van de weides, kinderspeelplekken en de dierenverblijven (grote hoenderhokken, konijnenverblijf en konijnenhokken, groot kippenhok, open stallen, volière, sierlijke ruif en duiventil). Ook hebben wij het ontwerp voor tuingebouwen gemaakt, zoals de hooiberg (kapberg / hooiklamp), maar ook; boerenland hekken, windmolen en mestruimte. Bij de inrichting en aanleg (die grotendeels door vrijwilligers is uitgevoerd) hebben wij een adviserende en begeleidende rol gehad.
Referentie: Skik Educatieve Kinderboerderij Hoogkarspel

Thematuin: Gevoelspad voor meervoudig gehandicapten

thematuin-voor gehandicapten
Ontwerp en projectbegeleiding bij de aanleg van deze thematuin bij dit orthopedagogisch dagcentrum (ODC), voor kinderen en jongeren met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Dit ‘Gevoelspad' is een uitbreiding op de bestaande speelplaats en specifiek ontworpen voor meervoudig gehandicapte kinderen. Het is een natuurlijke speeltuin waar de zintuigen worden geprikkeld door kleur, geur, geluid en beweging. Na de aanleg van deze thematuin is hij vernoemd naar zijn bedenker: Frans Commandeurhof
Referentie: Orthopedagogisch dagcentrum (ODC) De Carrousel Hoorn. Contactpersoon: dhr. M. Wijnen