Ontwerp

Een ontwerp levert geld op!

Een goed ontwerp verandert niet steeds

Wij maken een lang ‘houdbaar’ ontwerp voor de tuin en een uitgebalanceerd beplantingsplan, waardoor de tuin niet steeds veranderd hoeft te worden. Dat scheelt op termijn veel geld, ondanks dat het laten maken van een ontwerp geld kost. Een goed tuinontwerpbureau is niet duur, maar bespaart juist op de kosten!

Wij onderscheiden ons door creativiteit

tuinontwerptekening-met-haardOns tuinontwerpbureau maakt een uniek tuinontwerp, niet alleen voor de particuliere tuin, maar ook voor de bedrijfstuin. Wij zoeken creatieve oplossingen voor ‘problemen’, terwijl de natuurlijke sfeer behouden blijft. Behalve een tuinontwerp kan daarnaast ook een beplantingsplan gemaakt worden. Een plantenlijst met plantnamen, maten en aantallen, eventueel aangevuld met een plantschema.

Ons tuinontwerpbureau is gespecialiseerd in:

Vraag vrijblijvend informatie aan!

Het 1e gesprek is gratis en vrijblijvend

Wij bespreken vrijblijvend de wensen en mogelijkheden voor uitvoering van de plannen. Daarbij doen wij een prijsopgave voor het maken van een ontwerp. Een schetsontwerp leveren wij al vanaf € 250,00.

Een tuinontwerp maken is niet altijd noodzakelijk!

Voor kleine aanpassingen, of tuinrenovatie, is vaak een schets of alleen een (gratis) offerte voldoende.

Bekijk onze projecten

Projectbegeleiding bij bouwprojecten

Maak gebruik van onze vakkennis en kies voor projectbegeleiding! Wij kunnen ook zonder tuinaanleg een adviserende rol innemen bij de ontwikkeling van een project, of tuinaanleg. Projectbegeleiding voor bedrijven en commerciële instellingen in de vorm van werkvoorbereiding neemt veel zorg uit handen. Het maken van begrotingen, advies voor grondwerk, positionering gebouwen, hoogtebepaling, verbetering bodemkwaliteit, etc. Voor het uitvoeren van al die werkzaamheden hebben wij alle mogelijkheden in huis.

Onder onze projecten hebben wij verschillende soorten bedrijfstuinen, zoals; speeltuinen, parkachtige bedrijfstuinen, restaurant-terras, winkel-tuinen, thematuinen en andere specifieke groenprojecten.

Bekijk onze zakelijke referenties

Kosteloos en vrijblijvend een offerte voor tuinaanleg

Na gereedkomen van het ontwerp wordt de afgesproken prijs gefactureerd en is het ontwerp eigendom van de klant. Het is niet verplicht om het gemaakte ontwerp door ons te laten uitvoeren, maar wij adviseren dat wél! Wij vinden het belangrijk om de juiste sfeer van het plan in het eindresultaat terug te laten komen. Dat kan alleen door de maker van het ontwerp bij de tuinaanleg te betrekken!

Na het ontwerp maken wij daarom vrijblijvend (en kosteloos!) een offerte (met uitgebreide werkomschrijving) voor de tuinaanleg. De tuin wordt daarna compleet aangelegd door ons hoveniersbedrijf met vakbekwaam hoveniers en vakkundige stratenmakers, timmermannen, metselaars, etc. Wij hebben voor elke klus een vakman!

Maatwerk tuinhuis, veranda, overkapping, gastenhuis, etc

Ons tuinontwerpbureau ontwerpt ook maatwerk tuinhuizen, eventueel in combinatie met een tuinontwerp. Een op maat gemaakt tuingebouw maakt de tuinaanleg compleet. Het is ook mogelijk zonder tuinaanleg een tuingebouw te laten ontwerpen en bouwen. Al onze tuingebouwen worden voor de klant persoonlijk ontworpen en gemaakt. De afmeting, het materiaalgebruik, de vorm en de afwerking: Alles helemaal afgestemd op jouw wensen!

Ik wil vrijblijvend meer informatie

Frans Commandeur is lid van de Boerderijenstichting Noord-Holland (Vrienden van de stolp), De Bomenstichting, het Westfries Genootschap en van Landschap Noord-Holland