Tuinontwerp

Voor een exclusief tuinontwerp haal je een vakman in huis

Een tuinontwerp met creatieve oplossingen is onze passie

Het is belangrijk dat de uitstraling van het tuinontwerp past bij de woning, of het bedrijf. Met verrassende elementen wordt de tuin onderdeel van de (natuurlijke) omgeving.

Wij ontwerpen voor voor particulieren, bedrijven en (zorg)instellingen

Het maken van een (tuin)ontwerp, groenconcept,  of beplantingsplan staat los van de tuinaanleg. Dat geldt ook voor het bouwen van een maatwerk tuinhuis. Hieronder geven wij de fases weer:

tuinontwerp-met-overkapping

Een 1e oriënterend gesprek is kosteloos (fase 1)

We bespreken vrijblijvend de wensen en de mogelijkheden. We geven aan wat het kost om een ontwerp, groenconcept, en/of beplantingsplan te laten maken. In onze prijsopgave is het éénmalig toelichten van het tuinontwerp inbegrepen, maar exclusief aanpassingen.

Wij leveren een tuinontwerp met begroting (fase 2)

Als het tuinontwerp en/of beplantingsplan gereed is, worden de afgesproken kosten gefactureerd. Bij ons ontwerp wordt tevens een materiaallijst en een begroting voor de kosten van de (tuin)aanleg meegeleverd. Het is niet altijd noodzakelijk om eerst een tuinontwerp te laten maken. In dat geval maken we gelijk een kosteloze begroting voor de tuinaanleg.

Na de begroting maken we vrijblijvend (en kosteloos!) een offerte (fase 3)

Als de begroting naar wens is, maken wij vrijblijvend een uitgebreide offerte voor de aanleg van het ontwerp. Meestal wordt aan onze offerte een uitgebreide werkomschrijving toegevoegd. Hierop staan alle werkzaamheden omschreven die in de offerte zijn inbegrepen.

Bekijk onze projecten of vraag vrijblijvend informatie aan!

Vakkundige tuinaanleg door gespecialiseerde vakmensen

Het is niet verplicht om het tuinontwerp (zie aanleg) door ons te laten uitvoeren (fase 4), maar we adviseren dat wél. Wij hebben vakbekwaam hoveniers, stratenmakers en metselaars die de tuin vakkundig aanleggen. Onze tuinontwerper begeleidt altijd persoonlijk de tuinaanleg. Hij zorgt er voor dat de juiste sfeer wordt bereikt in het eindresultaat!

Een exclusief tuinontwerp voor bedrijven en instellingen

Onze representatieve kantoor- en bedrijfstuinen vind je in heel Noord-Holland. Commerciële opdrachtgevers stellen andere eisen aan de tuin dan particulieren en dienstverlenende organisaties. Onze tuinontwerpen zijn uniek en onderscheiden zich van tuinarchitecten. Wij maken een groene karakteristieke bedrijfstuin of wandelpark (wandelen en ontspannen). Een bedrijfstuin die ook gewaardeerd wordt door werknemers!

Wij hebben ook ervaring met het ontwerpen van thematuinen, zoals een speeltuin of ‘beleeftuin’ (horen, voelen, ruiken) voor kinderen en mensen met een lichamelijke- en/of verstandelijke beperking.

Projectbegeleiding bij bouwprojecten neemt werk uit handen

Wij ontwikkelen landschappelijke groenconcepten. We nemen het werk uit handen door het geven van projectbegeleiding bij (grote) bouwprojecten. Dat bespaart de opdrachtgever tijd en geld. Wij maken vrijblijvend een afspraak voor meer informatie en een prijsopgave.