Ontwerp maatwerk tuingebouw

Maatwerk tuingebouw; persoonlijk en optimaal ontwerp!

Door maatwerk hebben onze tuingebouwen geen enkele beperking

Voor een maatwerk tuingebouw maken wij een persoonlijk ontwerp. Geen bouwpakket, maar wij maken een tuingebouw hélemaal op maat en het model afgestemd op jouw wensen! Een tuingebouw met een persoonlijke afwerking en de materiaalkeuze passend bij de woning en de omgeving. Kortom: echt hélemaal maatwerk!

Vraag vrijblijvend informatie over maatwerk tuingebouwen

Onze tuinhuizen maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte!

Wij maken een maatwerk ontwerp voor een veranda, tuinkast, tuinhuis, carport of atelier. Kortom, een tuinhuis, passend op elke plek in de tuin. Eventueel met tuinkast of houtopslag; alles op maat gemaakt!

Onze vakmensen zijn geroutineerde metselaars en timmermannen

overkapping-met-tuinhaardOnze vakmensen bouwen een stenen tuinhuis of gastenverblijf of een houten overkapping met berging. Een pannendak, een plat dak, een lessenaarsdak, of een t-dak. Concluderend: Elk model, of gewenste afwerking is mogelijk!

Een maatwerk tuinhaard

Met een op maat gemaakte buitenkeuken, of tuinhaard realiseren we extra woongenot.

Een verwarmd gastenverblijf

Wij ontwerpen en bouwen ook een tuinkamer, of een gastenverblijf. In dat geval isoleren we het tuingebouw en leggen onze vakmensen daarnaast ook centrale verwarming aan. In onze tuinhuizen en gastenverblijven kunnen alle elektrische- en sanitaire voorzieningen (WC, badkamer, ed) worden geïnstalleerd. Ook is het mogelijk om andere bouwkundige aanpassingen te doen, zoals het bouwen van een loft, of het maken van een inbouwkast.

Projecten met  maatwerk tuingebouwen

Onze tuingebouwen staan in héél Noord-Holland

Wij leveren en bouwen een tuingebouw in heel Noord-Holland en bouwen ter plekke in de tuin.

Een tuingebouw passend bij het tuinontwerp

Wij combineren het maken van een tuinontwerp eventueel met een ontwerp voor een maatwerk tuingebouw. Zo vertalen wij onze praktische ideeën ten slotte in het hele tuinplan. Daardoor creëren wij dezelfde sfeer en wordt het tuingebouw één geheel met de tuin. Ten slotte kunnen de werkzaamheden los van elkaar, of tegelijkertijd worden uitgevoerd.

Onze hoveniers herstellen de bestrating en het terras vakkundig

Bij het bouwen van een tuinhuis in een bestaande tuin moet meestal ook de tuin worden aangepast. Daar moet vaak een andere partij voor worden ingehuurd, maar bij ons niet! Wij bieden immers de combinatie van bouwbedrijf met hoveniersbedrijf onder één dak. Bijgevolg passen onze vakbekwame hoveniers tegelijkertijd de omliggende bestrating en borders vakkundig aan. De klant heeft geen zorgen en maar één aanspreekpunt. Dat houdt de kosten laag en zorgt eveneens voor een optimaal resultaat!

Bekijk onze projecten met tuinaanleg