Ontwerp maatwerk tuingebouw

Maatwerk tuingebouwen; een persoonlijk en optimaal ontwerp!

Door maatwerk hebben onze tuingebouwen geen enkele beperking

Al onze tuingebouwen zijn hélemaal op maat gemaakt en klantgericht ontworpen. Geen bouwpakket dat een beetje wordt aangepast, maar een persoonlijk ontwerp en écht maatwerk! Een tuinhuis met een afwerking en materiaalgebruik passend bij de woning en de omgeving.

Onze tuinhuizen maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte!

Een maatwerk ontwerp voor een veranda, tuinkast, tuinhuis, carport of atelier. Een tuingebouw, passend op elke plek in de tuin. Eventueel met tuinkast of houtopslag; alles op maat gemaakt!

veranda-met-bergingOnze tuingebouwen staan in héél Noord-Holland

Wij leveren een tuingebouw in heel Noord-Holland en bouwen ter plekke in de tuin.

Geroutineerde metselaars en timmermannen

Onze vakmensen bouwen een stenen tuinhuis of gastenverblijf of een houten overkapping met berging. Een pannendak, een plat dak, een lessenaarsdak, of een t-dak. Elk model, of gewenste afwerking is mogelijk!

Een maatwerk tuinhaard of verwarmd gastenverblijf

Met een op maat gemaakte buitenkeuken, of tuinhaard realiseren we extra woongenot. In onze tuinhuizen en gastenverblijven kunnen alle elektrische- en sanitaire voorzieningen (WC, badkamer, ed) worden geïnstalleerd. Ook het isoleren van het tuingebouw, het aanleggen van centrale verwarming, of het maken van een loft is mogelijk.

Projectvoorbeelden maatwerk tuingebouwen of vraag vrijblijvend informatie!

Een tuingebouw passend bij het tuinontwerp

Wij kunnen het maken van een tuinontwerp combineren met een ontwerp voor een maatwerk tuingebouw. Zo kunnen wij onze praktische ideeën in een natuurlijke setting uitvoeren. De tuin wordt in de gewenste sfeer, één geheel met het tuingebouw. De werkzaamheden kunnen los van elkaar, of tegelijkertijd worden uitgevoerd.

Onze hoveniers herstellen de bestrating en het terras vakkundig

Bij het bouwen van een tuinhuis in een bestaande tuin moet vaak de tuin worden aangepast. Onze vakbekwame hoveniers kunnen de omliggende bestrating en borders tegelijk vakkundig herstellen. Dat is het voordeel van de combinatie van bouwbedrijf met hoveniersbedrijf. De klant heeft geen zorgen en maar één aanspreekpunt. Dat houdt de kosten laag en zorgt voor een optimaal resultaat!

Bekijk onze projecten voor tuinaanleg