Ontwerp maatwerk tuingebouw

Maatwerk tuingebouw; persoonlijk en optimaal ontwerp!

Door maatwerk hebben onze tuingebouwen geen enkele beperking

Voor een maatwerk tuingebouw maken wij een persoonlijk ontwerp. Wij passen geen bouwpakket aan, maar maken voor elke klant een tuingebouw hélemaal op maat. Ofwel: écht helemaal maatwerk! Een tuingebouw met een afwerking en materiaalgebruik passend bij de woning en de omgeving.

Onze tuinhuizen maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte!

Wij maken een maatwerk ontwerp voor een veranda, tuinkast, tuinhuis, carport of atelier. Kortom, een tuinhuis, passend op elke plek in de tuin. Eventueel met tuinkast of houtopslag; alles op maat gemaakt!

veranda-met-bergingOnze tuingebouwen staan in héél Noord-Holland

Wij leveren en bouwen een tuingebouw in heel Noord-Holland, maar bouwen ter plekke in de tuin.

Geroutineerde metselaars en timmermannen

Onze vakmensen bouwen een stenen tuinhuis of gastenverblijf of een houten overkapping met berging. Een pannendak, een plat dak, een lessenaarsdak, of een t-dak. Concluderend: Elk model, of gewenste afwerking is mogelijk!

Een maatwerk tuinhaard of verwarmd gastenverblijf

Met een op maat gemaakte buitenkeuken, of tuinhaard realiseren we extra woongenot. In onze tuinhuizen en gastenverblijven kunnen alle elektrische- en sanitaire voorzieningen (WC, badkamer, ed) worden geïnstalleerd. Daarnaast kunnen wij het tuingebouw ook isoleren, evenals het aanleggen van centrale verwarming. Ook is het mogelijk om een inbouwkast of zelfs een loft te bouwen.

Projectvoorbeelden maatwerk tuingebouwen of vraag vrijblijvend informatie!

Een tuingebouw passend bij het tuinontwerp

Wij combineren het maken van een tuinontwerp eventueel met een ontwerp voor een maatwerk tuingebouw. Zo vertalen wij onze praktische ideeën ten slotte in het hele tuinplan. Daardoor creëren wij dezelfde sfeer en wordt het tuingebouw één geheel met de tuin. Ten slotte kunnen de werkzaamheden los van elkaar, of tegelijkertijd worden uitgevoerd.

Onze hoveniers herstellen de bestrating en het terras vakkundig

Bij het bouwen van een tuinhuis in een bestaande tuin moet meestal ook de tuin worden aangepast. Daar moet vaak een andere partij voor worden ingehuurd, maar bij ons niet! Wij bieden immers de combinatie van bouwbedrijf met hoveniersbedrijf onder één dak. Bijgevolg passen onze vakbekwame hoveniers tegelijkertijd de omliggende bestrating en borders vakkundig aan. De klant heeft geen zorgen en maar één aanspreekpunt. Dat houdt de kosten laag en zorgt eveneens voor een optimaal resultaat!

Bekijk onze projecten voor tuinaanleg