Moderne tuin

De moderne tuin: Functioneel en toch sfeervol!

Moderne tuinen zijn stijltuinen met een eigen identiteit

Een tuinontwerp voor een moderne tuin sluit in de eerste plaats perfect aan bij de stijl van de woning. Wij zorgen voor een strak tuinontwerp dat daarnaast ook past bij de leefwijze van de bewoner(s). Een modern tuinontwerp is niet alleen stijlvol, daarentegen vooral geschikt om lekker te ontspannen. Onze moderne tuinontwerpen stralen rust uit, maar zijn niet ‘alledaags’!

Onze strakke tuin is modern en stijlvol!

Een goed modern tuinontwerp heeft eenvoudige lijnen, maar is desondanks niet saai! Wij brengen evenwicht in het tuinontwerp door middel van een goede indeling. Bovendien zorgt creatief materiaalgebruik voor sfeer in de tuin. Tenslotte is een goed beplantingsplan van belang, met daarnaast voldoende groene planten.

Ik wil vrijblijvend meer informatie

Voorbeelden van onze projecten voor moderne tuinen:

Bekijk meer projecten van Moderne tuinen

Een persoonlijk tuinontwerp

Ons tuinontwerpbureau maakt voor iedereen een persoonlijk tuinontwerp. De uitstraling van het tuinontwerp is afhankelijk van de wensen van de klant. Onze moderne tuin is strak en minimalistisch, maar kan daarnaast ook levendig zijn. Van de levendige tuin hebben wij een kleurrijke animatiefilm:

Een strakke tuin vergt weinig onderhoud

Moderne tuinen zijn over het algemeen gemakkelijk in het onderhoud. De benodigde tijd voor tuinonderhoud is met name afhankelijk van de plantkeuze. Wij kunnen daarmee rekening houden in het tuinontwerp.

Ik wil vrijblijvend meer informatie   of   Bekijk onze referenties voor bedrijven

Frans Commandeur is lid van de Boerderijenstichting Noord-Holland (Vrienden van de stolp), De Bomenstichting, het Westfries Genootschap en van Landschap Noord-Holland