Moderne tuin

De moderne tuin: Functioneel en toch sfeervol!

Moderne tuinen zijn stijltuinen met een eigen identiteit

Een modern tuinontwerp dat perfect aansluit bij de stijl van de woning. Anderzijds zorgen wij er voor dat het strakke tuinontwerp past bij de leefwijze van de bewoner(s). Het resultaat is een eigentijdse stijlvolle tuin waar je lekker kunt ontspannen. Onze moderne tuinontwerpen stralen rust uit, maar zijn niet ‘alledaags’!

Onze strakke tuin is modern en stijlvol!

Een slecht tuinontwerp maakt de strakke tuin met zijn eenvoudige lijnen snel saai. Door middel van een goede indeling en creatief materiaalgebruik brengen wij sfeer in het tuinontwerp. Daarnaast gebruiken we voldoende groene beplanting en brengen we evenwicht in het tuinontwerp.

Een persoonlijk tuinontwerp

Ons tuinontwerpbureau maakt voor iedereen een persoonlijk tuinontwerp. Afhankelijk van de wensen van de klant is het ontwerp strak en minimalistisch, of juist levendig. Bekijk onze kleurrijke animatie van onze “Vrolijke Supermoderne Tuin”.

Een moderne tuin vergt weinig onderhoud

Een strakke tuin is over het algemeen gemakkelijk in het onderhoud. De hoeveelheid tijd voor tuinonderhoud is met name afhankelijk van de plantkeuze. Wij kunnen daarmee rekening houden in het tuinontwerp.

Ik wil vrijblijvend meer informatie

Voorbeelden van onze projecten voor moderne tuinen:

Bekijk meer projecten van Moderne tuinen

Frans Commandeur is lid van de Boerderijenstichting Noord-Holland (Vrienden van de stolp), De Bomenstichting, het Westfries Genootschap en van Landschap Noord-Holland