Aanleg

Aanleg exclusieve tuin vraagt creativiteit

Exclusieve tuin voor particulieren en bedrijven

Bij ons betekent de aanleg van een exclusieve tuin niet dat het kostbaar is, maar een stijlvolle tuin! Wij zijn creatief en zoeken graag een oplossing voor elk probleem. Wij ontwerpen tuinen die onderdeel zijn van de (natuurlijke) omgeving. Onze exclusieve tuin heeft sfeer, past niet alleen bij je leefstijl, maar ook de omgeving, met als gevolg: Rust en ontspanning!

  • De moderne tuin is niet alleen strak, maar aan de andere kant óók sfeervol! Een eigentijdse exclusieve tuin en bovendien een oase van rust.
  • De landelijke tuin geven wij voldoende beschutting, zonder dat het landelijke karakter verloren gaat. Onze landelijke tuin is leefbaar en toch ook onderdeel van de omgeving.
  • De stadstuin of dakterras heeft vaak beperkte mogelijkheden. Met een creatief tuinontwerp creëren we ruimte en maken wij een exclusieve tuin mét privacy. schetsontwerp-dakterras
  • De klassieke tuin is symmetrisch met veel wintergroene snoeivormen en hagen. Zichtlijnen zorgen voor structuur of leiden naar een aandachtspunt.
  • De vijvertuin kan zowel modern als klassiek worden vormgegeven. Een exclusief tuinontwerp met stromend water is rustgevend.
  • De bedrijfstuin wekt vertrouwen bij klanten. Een aantrekkelijk bedrijfsterrein draagt ook bij aan betere bedrijfsresultaten

Ik wil vrijblijvend meer informatie of advies

Onze werkwijze voor de aanleg van de tuin

Als het tuinontwerp en de begroting naar wens zijn, komen we in het uitvoerende stadium (fase 4); de tuinaanleg. Wij maken vrijblijvend en kosteloos een offerte voor de aanleg van de tuin. Dat kan vaak, zoals bij tuinrenovatie, ook zonder dat er eerst een tuinontwerp is gemaakt.

Bij onze offerte voegen wij een uitgebreide werkomschrijving van de werkzaamheden die zijn inbegrepen. De tuinaanleg wordt altijd persoonlijk door Frans Commandeur begeleid voor een optimaal resultaat!

De klant zit niet langdurig in de rommel en weet van te voren wat het gaat kosten. Met onze tuinaanleg nemen wij die zorgen weg en dat scheelt veel stress en tijd!

Wij weten precies wat de klant wilt en welke sfeer wij moeten realiseren!

Wij adviseren echter om de aanleg van de tuin ook door ons te laten uitvoeren. Inmiddels weten wij precies wat de klant wilt en welke sfeer hij wenst. Daarom wordt de tuinaanleg van onze hoveniers ook persoonlijk door Frans Commandeur begeleid!

Overzicht van onze projecten

Aanleg exclusieve tuin voor bedrijven en instellingen

De uitstraling van de bedrijfstuin zegt iets over het bedrijf

Een bedrijfstuin moet niet alleen mooi, maar ook nuttig zijn. Ontspanning- en recreatievoorzieningen hebben een positief effect op het functioneren van werknemers! Lunch- en ontmoetingsplekken, wandelruimte, tuinbankjes en een jeu de boulesbaan zorgen voor ontspanning.

Wij geven ook projectbegeleiding bij de aanleg van bedrijfstuinen. Onze opdrachtgevers zijn: Productiebedrijven, financiële instellingen, agrarische bedrijven,  woningbouwverenigingen, (zorg)instellingen, dienstverlenende organisaties, bouwbedrijven of andere groenprojecten.

Met een thematuin voor (zorg)instellingen leggen we een exclusieve tuin bij een bedrijf of instelling aan. Een dergelijk groenproject kan een speeltuin zijn voor een kinderopvang, maar ook een beleeftuin. Een gevoelstuin, of geurtuin voor meervoudig gehandicapten. De indeling is naar wens en afhankelijk van de bewoners.

Bekijk onze referenties

Een maatwerk tuingebouw

In elke tuin past een maatwerk tuinhuis

Wij ontwerpen en bouwen een tuinhuis, overkapping, veranda, berging, garage, of ander tuingebouw helemaal op maat. Niet alleen de keuze voor materiaal, maar ook de maat, de inrichting alsook de indeling is naar keuze. Onze vakkundige ontwerpafdeling maakt van jouw tuindromen werkelijkheid!

Ik wil vrijblijvend informatie over maatwerk tuingebouwen