Aanleg

Tuinaanleg van exclusieve tuinen vraagt creativiteit

Exclusief tuinontwerp voor particulieren en bedrijven

Bij ons betekent exclusief niet een kostbaar, maar een verrassend tuinontwerp! Wij zijn creatief en zoeken graag een oplossing voor elk probleem. Onze exclusieve tuinen zijn onderdeel van de (natuurlijke) omgeving. De exclusieve tuin heeft sfeer, past bij je leefstijl en stijl van je huis!

  • De landelijke tuin geven wij voldoende beschutting, zonder storende objecten. Hierdoor blijft na de tuinaanleg het landelijke karakter behouden. De landelijke tuin is leefbaar en toch ook één met de omgeving.
  • De moderne tuin is óók sfeervol! Een eigentijds tuinontwerp, exclusief en een oase van rust.
  • De vijvertuin kan zowel modern als klassiek worden vormgegeven. Een exclusief tuinontwerp met stromend water is rustgevend.
  • De klassieke tuin is symmetrisch met veel wintergroene snoeivormen en hagen. Zichtlijnen zorgen voor structuur of leiden naar een aandachtspunt.
  • De stadstuin of dakterras heeft vaak beperkte mogelijkheden. Met een creatief tuinontwerp creëren we ruimte en maken wij een exclusieve tuin mét privacy.
  • De exclusieve bedrijfstuin wekt vertrouwen bij klanten. Een aantrekkelijk bedrijfsterrein draagt ook bij aan betere bedrijfsresultaten

Onze werkwijze voor de aanleg van de tuin

Als het tuinontwerp en de begroting naar wens zijn, komen we in het uitvoerende stadium (fase 4); de tuinaanleg. Wij maken vrijblijvend en kosteloos een offerte voor de aanleg van de tuin. Dat kan vaak, zoals bij tuinrenovatie, ook zonder dat er eerst een tuinontwerp is gemaakt.

Bij onze offerte voegen wij een uitgebreide werkomschrijving van de werkzaamheden die zijn inbegrepen. De tuinaanleg wordt altijd persoonlijk door Frans Commandeur begeleid voor een optimaal resultaat!

De klant zit niet langdurig in de rommel en weet van te voren wat het gaat kosten. Met onze tuinaanleg nemen wij die zorgen weg en dat scheelt veel stress en tijd!

Wij weten precies wat de klant wilt en welke sfeer wij moeten realiseren!

Wij adviseren echter om de tuinaanleg werkzaamheden ook door ons te laten uitvoeren. Inmiddels weten wij precies wat de klant wilt en welke sfeer hij wenst. Daarom wordt de tuinaanleg van onze hoveniers persoonlijk door Frans Commandeur begeleid!

Bekijk onze projecten of vraag vrijblijvend informatie aan!

Exclusieve tuinen voor bedrijven en instellingen

De uitstraling van de bedrijfstuin zegt iets over het bedrijf

Een bedrijfstuin moet niet alleen mooi, maar ook nuttig zijn. Ontspanning- en recreatievoorzieningen hebben een positief effect op het functioneren van werknemers! Lunch- en ontmoetingsplekken, wandelruimte, tuinbankjes en een jeu de boulesbaan zorgen voor ontspanning.

Wij geven ook projectbegeleiding bij de aanleg van bedrijfstuinen. Onze opdrachtgevers zijn: Productiebedrijven, financiële instellingen, agrarische bedrijven,  woningbouwverenigingen, (zorg)instellingen, dienstverlenende organisaties, bouwbedrijven of andere groenprojecten.

Met een thematuin voor (zorg)instellingen leggen we een exclusieve tuin bij een bedrijf of instelling aan. Een dergelijk groenproject kan een speeltuin zijn voor een kinderopvang, maar ook een beleeftuin. Een gevoelstuin, of geurtuin voor meervoudig gehandicapten. De indeling is naar wens en afhankelijk van de bewoners.