Bedrijven & (Zorg)instellingen

De bedrijfstuin: Aandacht voor personeel én bedrijfsresultaat

De bedrijfstuin is tegenwoordig meer dan ‘het visitekaartje’

Professionele bedrijfstuinen geven een goede 1e indruk bij de klant. Het tuinontwerp zegt iets over het imago van de organisatie of (zorg)instelling. Een bedrijf- of kantoortuin die er verzorgt uitziet wekt vertrouwen, maar zegt nog véél meer dan dat….!

Betere bedrijfsresultaten met aantrekkelijke bedrijfstuin!

De bedrijfstuin is ook uitermate geschikt voor ontspanning van het personeel in de (lunch)pauze. Werknemers functioneren beter na een rustmoment in de buitenlucht.

Wij ontwerpen professionele bedrijfstuinen met ontspanningsmogelijkheden en ontmoetingsplaatsen voor personeel. Maak een wandelpark, of een plek voor een spelletje jeu de boules. Een uitgeruste en ontspannen werknemer bevordert het bedrijfsresultaat!

Een groene bedrijfstuin; duurzaam en respect voor de natuur

Ecologische parkeerplaatsen laten zien dat de organisatie milieubewust is. Verder is veiligheid en een goede infrastructuur van een bedrijfsterrein zeer belangrijk.

Wij maken thematuinen voor bedrijven en zorginstellingen in Noord-Holland

Onze tuinontwerpen voor thematuinen zijn speciale bedrijfstuinen met een bepaald doel. Wij hebben beleeftuinen aangelegd met voorzieningen voor gehandicapten en kinderen met een beperking. Wij ontwerpen een gevoelstuin, geurtuin, speeltuin, (of combinatie) waarbij de zintuigen een grote rol spelen.

Andere speciale projecten van ons zijn:

Commerciële tuinen, zoals het terras van een restaurant. Een tuinontwerp voor een groot park met dierenverblijven bij een kinderboerderij. Het ontwikkelen van een groenconcept bij appartementencomplexen.

Ik wil vrijblijvend meer informatie

Voorbeelden van onze projecten van bedrijfstuinen zijn:

Bekijk meer projecten van Bedrijven & (Zorg)instellingen

Frans Commandeur is lid van de Boerderijenstichting Noord-Holland (Vrienden van de stolp), De Bomenstichting, het Westfries Genootschap en van Landschap Noord-Holland.