Bedrijven & (Zorg)instellingen

Tuin voor bedrijven: Aandacht voor personeel én resultaat

De tuin is tegenwoordig meer dan ‘het visitekaartje’ voor bedrijven

Een professionele tuin voor bedrijven maakt een goede 1e indruk bij de klant. Anderzijds zegt het tuinontwerp ook iets over het imago van de organisatie of (zorg)instelling. Een kantoor- of bedrijfstuin die er verzorgt uitziet wekt vertrouwen, maar zegt nog véél meer dan dat….!

Betere bedrijfsresultaten met aantrekkelijke tuin voor bedrijven!

De tuin van een bedrijf is ook uitermate geschikt voor ontspanning van het personeel in de (lunch)pauze. Tenslotte functioneren werknemers beter na een rustmoment in de buitenlucht.

Wij ontwerpen professionele bedrijfstuinen met ontspanningsmogelijkheden en ontmoetingsplaatsen voor personeel. Bijvoorbeeld een wandelpark, of een plek voor een spelletje jeu de boules. Dat is leuk voor de werknemers, maar bovendien bevordert een uitgeruste en ontspannen werknemer ook het bedrijfsresultaat!

Ik wil vrijblijvend meer informatie

Voorbeelden van onze projecten van bedrijfstuinen zijn:

Bekijk meer projecten van Bedrijven & (Zorg)instellingen

Een groene bedrijfstuin; duurzaam en respect voor de natuur

Ecologische parkeerplaatsen laten zien dat de organisatie milieubewust is. Verder is ook veiligheid en een goede infrastructuur van een bedrijfsterrein zeer belangrijk.

Wij maken thematuinen voor bedrijven en zorginstellingen in Noord-Holland

Onze tuinontwerpen voor thematuinen zijn speciale tuinen voor bedrijven en instellingen, met een bepaald doel. Bijvoorbeeld een ‘beleeftuin’ met voorzieningen voor gehandicapten of een speeltuin voor kinderen met een beperking. Behalve een beleeftuin, ontwerpen wij ook een gevoelstuin, of een geurtuin (of combinatie daarvan). Kortom wij maken een tuinontwerp waarbij de zintuigen een grote rol spelen.

Andere bedrijfsprojecten

Wij ontwerpen ook commerciële tuinen, zoals het terras van een restaurant. Evenals het maken van groenconcepten, zoals de inrichting van het terrein voor een kinderboerderij. Daarbij hebben wij ook ontwerpen gemaakt voor de dierenverblijven. Anderzijds kunnen wij ook helpen bij het ontwikkelen van een groenconcept voor bijvoorbeeld een appartementencomplex.

Bekijk onze referenties voor bedrijven

Frans Commandeur is lid van de Boerderijenstichting Noord-Holland (Vrienden van de stolp), De Bomenstichting, het Westfries Genootschap en van Landschap Noord-Holland