https://www.franscommandeur.nl/wp-content/uploads/2013/02/nieuwsbrief-midsummernightfair-2014.jpg

Wij staan op een gezellige tuinfair

Voor het 8e jaar organiseert het team van de “Midsummer Tuinfair” deze gezellige fair vol specialisten met liefde voor hun vak

Tuinontwerpen en exclusieve tuingebouwen

Kom voor informatie over onze tuinontwerpen, tuinaanleg en exclusieve veranda’s en tuinhuizen (alles is maatwerk!) naar deze gezellige tuinfair in Hem!

De locatie is wederom “´t Hemmerland” aan de Hemmerbuurt 207 in Hem. Dit 3 hectare grote “landgoed” met grote weilanden is daarvoor zeer geschikt. Het heeft een heerlijk beschutte tuin. Een prachtig decor voor deze tuinfair. U vindt hier veel standhouders met producten en informatie over de nieuwste tuintrends en voor in huis. Deze tuinfair staat bekend om haar diversiteit.

“Koppie doen” met Sonja Bakker

De openingshandeling wordt dit jaar verricht door voedingsdeskundige en schrijfster Sonja Bakker op zaterdag 28 juni om 10.30 uur. Alle bezoekers die deze dag tussen 10.00 en 10.30 binnen komen krijgen een gratis kopje koffie/thee aangeboden door de organisatie.

Wat is er te zien op deze tuinfair

100 standhouders presenteren hun bedrijf, betreffende: Sieraden en accessoires, delicatessen, vakanties, gezondheid, mode, beauty & wellness, kunst & kitsch, woon- en tuinideeën , brocante, wijnen, planten en bloemen, streekgebonden producten, coaching, lifestyle tot bijzondere cadeauartikelen. Ook een “hot item” als duurzame energie komt ruimschoots aan bod.

Ook voor de kinderen veel te doen

Er is een ruim aanbod van workshops en demonstraties, denk hierbij bijvoorbeeld aan groendecoratie, cupcakes maken, vis roken of meubels “pimpen”. Ook voor kinderen is het leuk op de fair! Je kunt je laten schminken, cupcakes versieren, mozaiken maken, geitjes knuffelen of een mooie foto van jezelf laten maken.
Voor de inwendige mens kunt u weer op een van de terrassen terecht en het uitzicht is de moeite waard! Wat dacht u van een zomerse lunch aan het water! Kijk voor meer info op de website van de Midsummer Tuinfair