https://www.franscommandeur.nl/wp-content/uploads/2013/02/nieuwsbrief-midsummernightfair-2015.jpg

Tuinontwerp op de tuinfair

Voor het 9e jaar is het grote landgoed omgetoverd in een gezellige tuin vol leuke kramen en Foodtrucks met heerlijk eten en drinken.

Ons tuinontwerpbureau staat weer op de tuinfair

In onze eigen kraam laten wij onze creatieve ideeën zien op het gebied van exclusieve tuinontwerpen, tuinaanleg en maatwerk tuingebouwen.

Wij ontwerpen en bouwen MAATWERK Tuingebouwen voor elke denkbare ruimte: Tuinhuizen, Veranda’s, overkappingen, Poolhouses, Garages, Carports, Gastenverblijven, Tuinbergingen, etc. Het voordeel van maatwerk is de mogelijkheid om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. In een maatwerk tuingebouw verwerken wij zo veel mogelijk wensen van onze opdrachtgevers.

Verder kunt u natuurlijk ook voor advies over een exclusief tuinontwerp en/of tuinaanleg bij ons terecht. Wij voeren alle projecten (ook het bouwen) in eigen beheer uit. Wij hebben vakbekwaam hoveniers en geschoolde specialisten voor de aanleg van de tuin en het bouwen. Al onze werkzaamheden zijn op elkaar afgestemd en wij zorgen altijd voor één aanspreekpunt!

Wilt u weten welke deelnemers er nog meer op de tuinfair staan? Neem alvast een kijkje op de website: Midsummer Tuinfair Hem