https://www.franscommandeur.nl/wp-content/uploads/2019/02/img_3592-1200x800.jpg

Profiteer van 15% korting op tuinaanleg!

De overheid betaalt mee aan tuinaanleg en tuinrenovatie! Huiseigenaren die gebruik maken van deze actie genieten van een groot voordeel. De overheid betaalt een gedeelte van de btw-kosten voor u.

U betaalt tijdelijk maar 6%, i.p.v. 21% btw op de loonkosten

Dat scheelt vaak veel geld en is makkelijk verdiend! Deze regeling is tijdelijk en duurt tot 1 maart 2014. U hoeft hiervoor zelf niets te doen: Wij verrekenen die BTW korting gelijk met uw factuur na uitvoering van de werkzaamheden.

De voorwaarden voor korting op tuinaanleg

Er zijn wel een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen om hiervoor in aanmerking te komen. Dit besluit is van toepassing op renovatie en herstel van woningen. Dat is inclusief tuinaanleg, tuinrenovatie en alle andere voorkomende hovenierswerkzaamheden in de tuin. De werkzaamheden zijn uitgevoerd na meer dan twee jaren, na het tijdstip van eerste ingebruikneming. De korting is niet van toepassing op materialen die een deel vertegenwoordigen van de waarde van deze diensten. Daarnaast bevat het besluit nog een aantal specifieke goedkeuringen. Deze en meer informatie kunt u lezen in het PDF document dat de overheid heeft uitgegeven: ‘Tijdelijke btw-verlaging op (tuin)renovatie, herstel en tuinonderhoud woningen’.

Korting bij het bouwen van een tuinhuis

Deze regeling is ook van toepassing op het bouwen van maatwerk tuinhuizen in uw tuin of op uw erf. Voor meer informatie over het laten ontwerpen en bouwen van een tuinhuis, veranda, garage, carport, of ander tuingebouw kunt u kijken op onze eigen gespecialiseerde website www.tuingebouwen.nl