https://www.franscommandeur.nl/wp-content/uploads/2013/02/tuinhuis263_tn-1200x630.jpg

Frans Commandeur Tuingebouwen

De plannen lagen al geruime tijd op de tekentafel van ons tuinontwerpbureau, maar nu is het moment gekomen: Onze nieuwe website Frans Commandeur Tuingebouwen met maatwerk tuinhuizen is online.

Wij hebben een 2e website voor tuingebouwen

Ruime ervaring met tuingebouwen

Wij bouwen al vele jaren onze eigen tuingebouwen bij de aanleg van onze tuinen. Er is een groeiende vraag naar kwalitatieve materialen en maatwerk tuingebouwen. Om aan die vraag tegemoet te komen is de afdeling Tuingebouwen ontstaan binnen ons tuinontwerpbureau.

Elk model tuinhuis is mogelijk

Onze tuingebouwen worden door ons ontwerpbureau zelf ontworpen en gebouwd. Door maatwerk bouwen wij allerlei soorten tuinhuizen zoals: Veranda, carport, gastenverblijf, overkapping, atelier, berging, garage, tuinkast, fietsenstalling, ed. Bekijk onze mooie voorbeelden van onze exclusieve maatwerk tuingebouwen.

Een tuinhuis helemaal op maat gemaakt

Een tuinhuis exclusief voor jou ontworpen, optimaal passend in de tuin en in de stijl van je woning en de omgeving. De vorm, de grootte, de indeling en de afwerking van elk tuingebouw wordt exclusief ontwikkeld. Dat kan ook in combinatie met een tuinontwerp, maar hoeft niet. Een exclusief ontwerp voor een tuinhuis en compleet op maat gemaakt voor extra woongenot!

Comfort in het tuinhuis

Elk tuinhuis kan worden ingericht zoals de klant dat wilt. Wij plaatsen verwarming, (een Cv-installatie of gaskachel, oid), een keuken, een loft, of een badkamer. Ook ontwerpen en bouwen wij zelf kachels en (tuin)haarden op maat.

Wellness of sauna in de tuin

Wij ontwerpen en bouwen ook een poolhouse bij je zwembad in de tuin. In ons tuinontwerp kan ook een bubbelbad, zoals een jacuzzi of whirlpool worden meegenomen. Wij plaatsen die in het tuinhuis, onder een overkapping, of ander tuingebouw.

In de loop van de tijd zullen er veel andere foto’s en informatie bijkomen. Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan onze nieuwe website en sluiten af met de wens:

Beleef ze maar, onze tuinen!