https://www.franscommandeur.nl/wp-content/uploads/2013/02/nieuwsbrief-midsummernightfair.jpg

Exclusieve tuinontwerpen op de Midsummertuinfair

Bereidt u voor op een gezellige zomer in eigen tuin. Kom op 29 en 30 juni naar deze héle gezellige tuinfair in Hem en doe ideeën op voor uw tuin.

Gezellige Midsummertuinfair in Hem

Geniet optimaal van je tuin met een exclusief maatwerk tuingebouw van Frans Commandeur! Wij geven tevens informatie over het maken van een nieuw tuinontwerp, of advies voor tuinaanleg.

Een exclusief tuinontwerp

Ons tuinontwerpbureau maakt een exclusief tuinontwerp en/of een beplantingsplan. Ons hoveniersbedrijf legt de tuin eventueel aan, maar u kunt het ontwerp ook zelf uitvoeren. Wij zijn creatief en hebben ook leuke ideeën voor een tuinontwerp voor de landelijke tuin of boerderijtuin!

Een tuinhuis op maat gemaakt

Op onze stand geven wij informatie over MAATWERK tuingebouwen. Wij hebben voorbeelden van: Tuinhuizen, Veranda’s, Poolhouses, Garages, Carports, Gastenverblijven, Tuinbergingen, ed. Alle tuingebouwen ontwerpen wij zelf en bouwen ter plekke bij u (op maat) in de tuin. Wij gebruiken hoogwaardige materialen en diverse soorten massief hout. Veel gebruikt is eikenhout (evtentueel met eiken gebint), gewolmaniseerd hout (bijvoorbeeld Zweeds rabat), of Douglas. Ook bouwen wij tuingebouwen met pannendak en passen we metselwerk toe.

Bereidt u voor op een gezellige zomer in eigen tuin met een Tuinontwerp, Tuinaanleg of Exclusief Tuingebouw van Frans Commandeur Tuinontwerpen!